Филтри

Мини количка

Количката е празна.

Потребителите определят модните тенденции

Дата: 2016-02-08

Модата показва външната обвивка на нашия живот - тази, която се вижда. Терминът "мода" включва дрехите, които обличаме, танците, които танцуваме и т.н. В миналото хората са обличали дрехи, за да покриват телата си, но днес - модният избор, който правим е афектиран от желанието ни да украси себе си. Облеклото има социално значение - по начинът на обличане можем да познаем позицията на даден човек в бизнеса, обществото и др.

През последните години, разтежът на модата е значителен. Днес модата е един от най-важните икономически двигатели в обществото.

Днешната мода е огромен бизнес. Милиони хора са наети в модните компание. Модната индустрия е тази, която ангажира фабрики за производство на материали и крайни продукти, използвани за мъжки, дамски и детски облекла.

Модният бизнес бавно усвоява маркетинговите техники в сравнение с други бизнеси. От години модните производители се интересуват от това кое е икономически и лесно за продукция. Производителите показваха прекалено слаб интерес към желанието на потребителите, но това се променя и маркетинговия процес е фундаментален за модния бизнес.

Ние сме заинтересовани от модната търговия, която е свързана с планира - трябва да разполагаме с правилните модни продукти в правилното време на правиното място, в правилното количество на правилната цена и да продаваме на правилните хора. Това може да бъде постиганто чрез Made To Orderи Made To Measure модата.

Неразбиране на модата

Има три основни грешни идеи за модата:

1. Дизайнерите и търговците са дикатори - всъщност, ПОТРЕБИТЕЛИТЕ са тези, които определят кое е модерно и влияят на дизайнерите.

2. Модата има влияние само върху жените - всъщност, МЪЖЕТЕ И ДЕЦАТА са също толкова повлияни колкото жените.

3. Модата е мистериозна и непредвидима сила - всъщност, посоката може да бъде определена и промените могат да бъдат предсказани с удивителна точност от тези, които учат и разбират основите на модата. Преди години, модата беше разбирана като изкуство, контролирано от дизайнери, които определят съдържанието. Но сега модата се е развила като наука, която може да бъде изчислена и оценена.

 

 

Върни До Горе