Количка

0 артикула

Новини

Дата: 10 Юни 2016

Първата Международна TOC конференция се проведе в България от TOCICO

Първата международна TOC конференция в България беше проведена на 08 и 09 юни в RIU PRAVETS RESORT, организирана от TOCICO и RICHMART, като Be Global Fashion Network беше основен медиен партньор на събитието, което за пръв път се провежда в България.

Дата: 04 Апр 2016

Пролетта е тук с Richmart Junior детски сака

Richmart Junior показа своята пролетна колекция детски сака. Ние много харесахме техните модели, които включват оригинални бродерии и атрактивни хастари, направени от 100% вискоза.

Дата: 01 Апр 2016

AMF зашиване на мъжкия костюм

AMF зашиването е малък шев около ъглите на сакото, ревера и джобовете.

Дата: 01 Апр 2016

Сакото на мъжкия костюм: Правила за закопчаване

Чудите ли се кога и как трябва да закопчавате копчетата на своето сако? И дали има разлика ако има 1, 2 или 3 копчета?

Дата: 31 Мар 2016

Folknetika - новият хит във фирмите

FOLKNETIKA е 10-минутен ежедневен тийм билдинг във вид на аеробика на работното място - танц, базиран на неравноделните размери от българските хора - без хореография и без сценично облекло, без изучаване на сложни стъпки от автентични танци - само забавление в танца.

Дата: 28 Мар 2016

Наръчник за мъжкия костюм по поръчка

Повишете стила си с Джон Калахан от Freemans Sporting Club в Ню Йорк. Получете най-добрите съвети от копчета до ревери, от стил до плат, и научете всичко, което трябва да знаете за купуването на костюм по поиръчка. Кежуъл или бизнес - пригответе се да изглеждате елегантно с този мъжки моден наръчник.

Дата: 18 Мар 2016

Деветото издание на Milano Unica в Шанхай

Във втория най-голям пазар за италиански износ, Botto Poala представи 78 италиански изложители и новата копцепция за септемврийското издание на Milano Unica: Центърът, където се ражда превъзходството

Дата: 16 Мар 2016

Триумфът на костюмите по поръчка

Скоро четох в пресата за "Дългата и продължителна смърт на мъжкия костюм" започва след като на New York Fashion Week есен 2016 само 8,55% от мъжете бяха в костюми.

Дата: 16 Мар 2016

Интересът към костюми по поръчка се увеличава

Men's Fashion Cluster участва със свой собствен щанд по време на последното издание на панаира Premiere Vision в Париж през февруари 2016 година, където представи мъжки и детски костюми, изработени от най-модерната фабрика за костюми по поръчка в Европа - Richmart

Дата: 14 Мар 2016

Men's Fashion Cluster подарява 365 мъжки сака на Марк Зукърбърг

Мъжките костюми са решението на всички проблеми! Инициативата започна след като Марк Зукърбърг показа своя гардероб от сиви тениски и продължи по време на Оскарите с монолога на Крис Рок. Прочетете историята и я споделете ако ви хареса!!!

«1 2 3»
Страница 1 от 3