Количка

0 артикула

Men's Fashion Cluster подарява 365 мъжки сака на Марк Зукърбърг

Дата: 2016-03-14

Оскари 2017 - Всеки мъж да носи цветен костюм
Крис Рок с нова модна тенденция - Мъже с цветни костюми
Джордж Клуни с лимоново зелен смокинг за Оскари 2017
Шивачите решават проблема със сексизма на Оскарите
Академията на Men's Fashion Cluster Academy кани известните личности да подкрепят младите дизайнери
Световен конкурс за мъжка мода за Оскари 2017 започва
Конкурс за дизайн на костюм на Марк Зукърбърг

Хостът на оскарите тази година - Крис Рок, откри церемонията със силно изявление относно расизма в Холивуд и филмовата индустрия след като всички номинирани актьори през последните 2 години са с бял цвят на кожата. Преди церемонията се състоя онлайн кампания, която използваше хаштаг "оскарите са толкова бели" / #OscarSoWhite. Редица от тъмнокожи известни личности бойкотираха събитието, но вместо да се откаже да бъде водещ - както бе агитиран - Крис Рок излезе и се срещна лице в лице с дискриминацията и я усмя пред милиони зрители по света. Проблемът всъщност е, че тъмнокожите актьори не получават достатъчно главни роли и затова не получават номинации.

 

"Искаме възможност", казва той. "Искаме тъмнокожите актьори да получават същите възможности. Това е всичко."

Той шеговите отбеляза, че ако искат номинации за тъмнокожи актьори, трябва да направят специална категория за такива, както има отделна категория за актьори жени. Така той засегна още един важен проблем - сексизъм.

Друг важен елемент от вечерта - някой ми каза - вече не трябва да питаш жена какво в какво е облечена. Цяла кампания е: Питай я повече /#AskHerMore/. "Трябва да задаваш повече повече въпроси, както те задават на мъжете!". Не всичко е сексизъм и расизъм. Те питат повече мъжете, защото ние носим един и същи стил! Всеки мъж тук изглежда абсолютно еднавко. Ако Джордж Клуни се появи със лимоново зелен смокинг и лебед излизащ от заднка, някой ще пита "Какво си облякъл, Джордж!" И защо не бъде така за всеки мъж? Академията на Men's Fashion Cluster апелира към шивачи да решат проблема със сексизма към мъжкото ателие. Правилото на Форд: "Избери какъвто дизайн искаш, но само черно не е модерно. Фешън индустрията е стотици години зад автомобилната, но ние виждаме бъдещето

На Оскари 2017 всеки мъж ще бъде с цветен костюм.

Крис Рок с нова модна тенденция - Мъже с цветни костюми

Зеленият костюм е резервиран за Джордж Клуни.

Шивачите на костюм по поръчка отдавна са готови да помогнат на модната идустрия да се развие подобно на автомобилната. Има над 500,000 цвята и комбинации от модели в платовете за мъжки костюми. Академията на Men's Fashion Cluster изпраща съобщение към всички актьори - да поръчват своите костюми от млади дизайнери и да им дадат шанс да демонстрират своят талант.

Известните личности трябва да имат казус - да промотират млади дизайнери, вместо да разчитат на водещи марки.

Черното вече не е на мода!

Млади дизайнери, присъединете се към конкурса като създадете облекла за Оскари 2017

Men's Fashion Cluster изпраща съобщение за Леонардо Ди Каприо: "Лео, поздравления за речта и каузите ти и ти пожелаваме успех да вдъхновиш своите колеги актьори и дано те също покажат своя лична казва по време на следващите Оскари. Ние даряваме своя казус, който е бъдещето на модната индустрия!:

-Кажете не на черните костюми! Мъжете трябва да демонстрират своята персоналност
-Подкрепете млади дизайнери и спрете безработицата
-Известните личности трябва да са пример за младото поколение с техния стил на обличане
-Вълната е най-добрия материал за мъжки костюми
-Деата трябва да носят висококачествени костюми, направени от натурални платове

По време на гала вечерта на Оскарите, Леонардо Ди Каприо спомена, че не щастлив , защото не може да се срещне с всички хора. Марк Зукърбърг реши този проблем, така че апелираме към Леонардо Ди Каприо да използва Facebook, за да бъде по-близо до своите фенове, които са милион.

Марк, браво! Ти ни даваш възможност да комуникираме и да сме щастливи!

Академията на Men's Fashion Cluster подарява 365 мъжки сака на Марк Зукърбърг.

Те ще бъдат изработен от 365 млади дизайнера от университети по целия свят, така че ще можеш да носиш различно сако всеки ден върху сивата си тениска. Бъдете пример за младите хора, защото те трябва да бъдат готови за бизнес света, и облеклото е много важно, защото дава първо впечатление на човек.

Саката са за теб, но ако решиш може да ги дариш за благотворителност! Очакваме твоето решение.

Нашата мисия е да направим младите хора по-успешни.

Те не могат да носят тениски докато създадат свой успешен бизнес.

Нека ви припомним легендарния мениджър на Бийтълс, който предложи костюмите като облекло за представянето на групат ана сцена, нека служат за пример на младите хора, които им подражават.

Нека още ви припомним думите на Доналд Тръмп: "Обличай се за работата, която искаш, а не за тази. която имаш!". Кой не би искал да бъде банкер, адвокат или топ мениджър? Всички те носят костюми нали?

Освен това,костюмът е много удобна дреха, която е направена по поръчка.

Марк, бъде легенда, представи модата в софтуерната индустрия, точно както Бийтълс направиха с музиката!

Подкрепи каузата за млади дизайнери! Фабриката на Men's Fashion Cluster ще произведе и подари 365 мъжки костюма за теб!