Количка

0 артикула

Деветото издание на Milano Unica в Шанхай

Дата: 2016-03-18

Деветото издание на Milano Unica Шанхай, третото издание на новия Milano Unica World каледар е на път да започне. Следвайки първите две издания в Ню Йорк и успехът на 23-тото издание, текстилните и аксесоарни изложби отвориха врати в Китай, като се стремят да достигнат същия успех като Октомври 2015: "Най-доброто издание до момента," казва президентът Ercole Botto Poala.

Намаленият брой участници на китайския бизнес в Милано, очаквано заради китайската нова година, определно ще бъде засенчен от клиенти, които се интересуват от 78 италиански бизнеса, както представянето на колекциите Пролет-Лято 2017.

Последният октомври, 3% увеличение на вече отличните резултати, постигнати през март 2015, повече от 4,000 избрани оператори посетиха шоуто и бяха забавлявани с невероятни италиански картини.

В националното изложение и центъра за конвенция, постоянно разтящата и развиваща се китайска модна идустрия ще получи директен контакт с превъзходството на производители на италиански платове със завършени предукти, представени на La Moda Italiana, благодарение на подкрепата от италианското министерство на икономиката, партньорството с италианската агенция ICE и Sistema Moda Italia.

Представените текстили включваха гама от материали, различни по вид, качество и стил, достатъчно да задоволи желаниеята на всеки клиент. Експериментация, вкус за красота и внимателно око към стабилността са водещи аспекти за супер луксозните материали, вдъхновени от технологични жилка. Платовете включват висококачествени и привлекателни ръчнонаправени бродерии, както и разнообразие от луксозни принтове

"Milano Unica Китай е едно от бижутата на интернационалния процес, който годин последните години, подкрепени от италианското министерство на икономиката и развиеи както и ICE агенция. Китай е много голям и вечно движещ се пазар, особено насочен към клиентите от високите класи и увеличението на продажбите в средните класове, дори и финансовата криза не може да забави развитието и модернизацията. Всъщност, според информация, публикувана от China Daily и базирана на проучване на Fortune Character Group, повече от 60% от 160 милярда евро, които са изхарчени през 2015 година са за луксозни продукти. 46% от световните продажби на луксозни продукти са в Китай! Покупките са направени предимно в чужбина (+12%) заради високите такси на правителството за луксозни продукти, но това не пречи на вътрешните продажби (+3%). Китай (+9,6%) и Хонг Конг (+8%) заедно на стойност 302 евро милиона заплашват водещата позиция на германия (304 милиона евро) в ранга на топ15 държави, които внасят продукти, направени в Италия," казва Ercole Botto.

Президентът кани китайските клиенти да посетят Milano Unica, организират за 6-8 септември и новото изложение Rho: "Интернационалност, споделени цели, модернизация, и нова концепция за модните продукти, както и нова порция лукс, които няма да бъдат синоним на ексклузивно, а на превъзходно, Milano Unica е плодовита почва където модата процъвтява и расте. Ще се превърне от обикновен салон в уникално място."

В същото време в Шанхай, воден от Trend Area, и оценяван заради предишните си издания, клиентите ще имат възможност да посетят щандове с продукти, които са произведени в Китай.

"ICE агенцията отново работи заедно с Milano Unica в организирането на китайското издание. Това е момент на чудесен резонанс за имиджа на нашата държава, защото това е витрина за иднстурията, която успява да задържи и увеличи европейското производство и аксесоари, като достига 60% от пазарния дял, чрез фокусиране на иновации и адаптация към промяната. Инициалтивата е част от "Piano Moda", развивана от италианското министерство на икономическото развитие, което цели да подкрепи и промотира износа на модни продукти от Китай. Тази година, цялата мрежа ICE беше включена и допринесе за участието на повече купуватели," завърши Amedeo Scarpa, директор на ICE Пекин и кординатор на ICE Китай.