Количка

0 артикула

Първата Международна TOC конференция се проведе в България от TOCICO

Дата: 2016-06-10

Лектори на конференцията бяха ТОС консултанти от Европа и САЩ: Одед Коин - Интернационален Директор на ТОС стратегии и решения;Кристофър Ленхартз - Джона, TOCICO сертификат, член на борда на директорите и бивш прецедател на TOCICO; Йелена Федурко - интернационален директор на ТОС стратегии, Нериус Ясинавикус - Основател и партньор на ТОС спендимай; Кати Остин - Основен стратег във Фокусирани Стратегии за Печалби; Томас Мютцел - Луфтханса Техник.

Пред повече от 100 мениджъри те представиха ТОС - теория на ограничения и методи на употреба на ТОС, с които драстично да се подобри индивуалното развитие и развитието на компанията и държавата.

Проведоха се и няколко обучения

ТОС управление на критичната верига - Кристофър Ленхартз

Вземане на решения чрез ТОС - Кати Остин

Supply Chain Management the TOC Way - Одед Коин

TOC Мисловни процеси - Йелена Федурко

Томас Мютцел от Луфтханса Техник, сподели как резултатите на Луфтханса бяха значително подобрени и ефективността на базовия процес чрез въвеждането на ТОС скочи с 25%.

Нериус Яасинавикус представи компания за мебели по поръчка, които са имали много слаби резултати в спазването на срокове. Това започнали до въздейства върху продажбите и тяхната репутация на пазара. Въпреки намалението на продажбите, спазването на срокове не се подобрило. След като прочел "целта", изпълнителния директор на компанията решил да импелемнтира ТОС в производството и продажбите. Само за 3 месеца компанията успява да постигне перфектни резултати в спазването на срокове и да увеличи продажбата с 20%.

Мартин Йорданов, Собственик на RICHMART, съорганизатор на конференцията, също сподели своята страст за ТОС и апелира към мениджърите да започнат ТОС общество в България. Той също така представи идеята си как да направи българските танци популярни в целия свят чрез ТОС. Българските танци са уникални с техните неравноделни тактове и моат да бъдат решение срещу обездвижването в Европа и САЩ.