Количка

0 артикула

Наръчник за мъжкия костюм по поръчка

Дата: 2016-03-28

1. Повод: Първото нещо, което трябва да знаете е причината да облечеш костюм - бизнес костюм, костюм за път, кежуъл костюм или за специален повод.

2. Втален или Класически: Вталеният костюм ще бъде много по-втален и тесен на раменете и изглежда малко по-нисък. Класически костюм е по-свободен на раменете и кръста и панталоните са по-прави.

 

3. Сезонът: ако е зимен сезон, може да изберете по-тежък плат; ако е пролет - може да използвате коприна или по-лек плат; ако търсите нещо междинно можете да си вземете средна тежест плат.

4. Цвят и мотив на плата: ако това е първият ви костюм, трябва да се спрете на тъмно син, въглен или класическо райе. Ако имате много костюми в гардероба си, може да експериментирате с по-нетрадиционен и рисков избор.

5. Стилистични детайли: може да променяте ревера, джобовете и цвета на копчетата.

6. Костюм от 2 или костюм от 3 части: Ако решите да свалите сакото си - все още имате жилетка. Много мъже предпочитат 3 част за сватба. За такъв случай е по-удобен, тъй като ще се чувствате по-добре докато танцувате.

7. Канаваца: всяка машина днес прави костюм. Канавацата ще държи формата на костюма. Добър костюм по-поръчка трябва да те кара да се чувстваш уверено и удобно.