Coșul meu

0 produse

The new fashion in corporate clothes

Dată: 2015-11-30

Добър пример за корпоративно облекло е костюмът по поръчка. Той може да бъде напълно персонализиран в същото време да покаже идентичност чрез специално направен хастар, бродерия и т.н. Големите корпорации създават облекла като подарък за своите клиенти и партньори. Те работят директно с производителя с цел да намалят разходите с 30%.

Най-модерната фабрика в Европа, която създава корпоративни костюми е Richmart. Те имат много иновативни идеи как да задоволят нуждите на клиентите. Ако компанията желае да поръча повече от 200 мъжки костюми, Richmart ще организира конкурс между европейските дизайнери, които ще изготвят иновативен корпоративен дизайн за костюмите на фирмата. Това не е само начин за компанията да избере дизайна, който отговаря най-добре на стила им, но и дизайнерите от Европа ще имат шанс да покажат своя талант и ще бъдат подкрепени. Всичко това е възможно, защото Richmart е партньор на много модни училища и университети в Европа.

Richmart работи и с малки и средни компании, които могат да поръчват единични бройки корпоративни костюми и да ги персонализират и изготвят по поръчка на цената на нормален готов костюм от магазина. Това е възможност благодарение на новата система за продукция, по модел на Хенри Форд в автомобилната индустрия, като използва CAD/CAM системи, 24 робота за рязане и нова производствена линия от Brisay, Durkopp и Baisler.